Satu Kalmi

Valvojat: Tatu Karhu, Pekka Raiha, Ylläpito

Avatar
Sakari Selkäinaho
Aktiivi Jäsen
Viestit: 1205
Liittynyt: La Marras 01, 2003 7:58 pm

Satu Kalmi

ViestiKirjoittaja Sakari Selkäinaho » Ma Marras 02, 2009 1:20 pm

Lisää naisenergiaa ! Teamin uusin jäsen Satu Kalmi aloittaa kohtapuoliin oman treeniloginsa pitämisen.

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

Tästä se lähtee...

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Marras 09, 2009 3:01 pm

Olen erittäin ylpeä saadessani kuulua Team Voimaharjoitteluun! Erityiskiitos tästä Sakelle ja Virpille!!Lupaan säännöllisesti päivitellä tänne tietoa treeneistäni sekä siinä sivussa kertoa hiukan tarkoituksella ja välillä varmaan vahingossakin tunnelmista ja fiiliksistäni harjoitteluun liittyvissä asioissa. Sain pari viikkoa sitten uuden treeniohjelman johon ammattitaitoiset ja kaikinpuolin loistavat valmentajani onnistuivat yhdistämään sekä voimaharjoittelua että lihasmassan hankintaan tähtäävää treeniä. Treenijakoni on siis hetken aikaa seuraava:

MA: selkä ja takaolkapäät
TI: lepo
KE: pp max, olkapäät ja ojentajat
TO: hauis,keskivartalo ja venyttely
PE: lepo, venyttely
LA: pp nopeus ja olkapäät
SU: kyykky ja maastaveto

Nyt siis ainoa tehtävä on orjallisesti noudattaa ohjelmaa. Olin Tampereella käymässä pari viikkoa sitten ja siellä tietysti Bullfarmilla treenaamassa! Farmi on ehdottomasti paras voimanostosali, laitekanta on täydellinen ja henki on uskomaton!!Sellaista ei muualta löydä!!Lisäksi aina saa uusia vinkkejä ja motivaatiota treeniin.
Juuri nyt menossa kevyt viikko ja harjoitukset jatkuu kovana taas ensi viikolla!!Päivittelen kuulumisia taas loppuviikosta...

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kevytviikko....

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » La Marras 14, 2009 2:08 pm

Maanantaina kävin salilla kunnolla venyttelemässä ja tein hiukan aerobista. Venyttely on yllättävänkin tärkeä osa treeniä ja täytyy tunnustaa että joskus tai oikeastaan aika usein se jää turhan vähiin. Tiistaina tein kevyesti olkapäät, ojentajat ja hauikset ja torstaina nopeusvetoa ja selkää. Perjantaina vuorossa oli vielä nopeuspenkkiä, keskivartaloa sekä lisää venyttelyä. Kevytviikko on kohta ohitse.. Viikonlopun pysyn poissa salilta ja latailen akkuja ensi viikkoa varten.
Ilmoittauduin 5.12 Tampereella järjestettäviin penkin ja maastavedon sm-kisoihin. Hienoa taas kisata pitkästä aikaan ja katsoa että missä mennään voimatasojen suhteen. Koska päätös kisoihin osallistumisesta tehtiin varsin lyhyellä varoitusajalla, otan nämä kisat enemmänkin treenin kannalta ja keväällä olisi tarkoitus jatkaa voimanosto projektia.
Lähden ensi viikolla Bullfarmille tekemään kovat penkki ja veto treenit eli treenien järjestys poikkeaa hiukan alkuperäisestä ohjelmasta, mutta niiden sisältö on silti sama.
Lisäksi sain Sakelta testiin uuden ja mielenkiintoisen Activ Labin tuotteen ja otin sen heti käyttöön! Raportoin tuotteesta myöhemmin kun olen saanut siitä kokemusta.

Avatar
Frodo
Aktiivi Jäsen
Viestit: 2950
Liittynyt: La Helmi 19, 2005 12:08 am
Paikkakunta: Valkeakoski

ViestiKirjoittaja Frodo » La Marras 14, 2009 3:00 pm

Hienoa, että saadaan Penkki/veto kisoihin naisia :D

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Marras 16, 2009 3:27 pm

kiitoksia!!!muutkin naiset vaan rohkeasti kisaamaan...

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

suuntana jälleen tampere..

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » To Marras 19, 2009 4:37 pm

Tällä viikolla on joutunut taas hiukan muuttamaan treenien järjestystä, mutta se ei menoa haittaa!!Maanantaina vuorossa oli selkä ja takaolkapää treeni jossa keskityin lähinnä yläselän lihaksiin koska sunnuntaina on kyykky ja vetotreeni erikseen. Tiistaina tein olkäpäät ja tämä treeni sisälsi pystypunnerrusta sekä vipunostoja joka suuntaan. Muistin myös venytellä hiukan. Koska olen ollut tehokas, olen myös tällä viikolla onnistunut sisällyttämään keskivartalon ja hauiksen treenaamisen johonkin väliin.
Huomenna eli perjantaina olisi tarkoitus taas lähteä pienelle reissulle Tampereelle ja loppuviikon treenit toteutetaankin sitten Bullfarmilla
:D Perjantaina penkki max sekä olkapäitä ja ojentajia ja sunnuntaina viikon päättää jo edellä mainittu kyykky ja vetotreeni!!!!Lauantaille on myös luvassa mielenkiintoista ohjelmaa sillä Ylöjärvellä järjetetään Raw-finaali ja olen ehdottomasti menossa paikanpäälle!!!Siellä on myös Bullfarmilla pieni osasto jossa todennäköisesti notkun riesaksi asti. Kaikki kykenevät paikalle kisoja katsomaan!!Ensiviikolla mahdollista kuvamateriaalia tiedossa viikonlopusta, mikäli tietotaitoni siihen riittää :shock:

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kisatunnelmia...

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » To Marras 26, 2009 5:10 pm

Tämä viikko ja viime viikonloppu on mennyt järkyttävän nopeasti....treenit ja opiskelu on vienyt kaiken ajan ja tajusin juuri että kisat ovat jo ensi viikolla. Olin siis viime viikonloppuna Ylöjärvellä katsomassa RAW finaalia ja tunnelma oli hyvä ja kisat oli hienosti järjestetty. Sakke ja Virpi olivat myös paikanpäällä ja oli mukava jutustella heidän kanssaan. Täytyy sanoa että viime viikonlopun treenit Bullfarmilla pääsivät elämäni rankimpien treenien joukkoon ja onnistuttiin saamaan yllättävän paljon tehoja irti tästäkin kropasta!!!!Kiitos taas kerran Janille ja Bullfarmin pojille!!!Tällä viikolla on treenien kanssa edetty hiukan erilailla..ohjelmassa on ollut nopeusharjoitteita. Lähden taas yllättäen viikonlopuksi Farmille treenaamaan ja rankimmat treenit on säästetty sinne!!!Sain otettua kuvia viime viikonlopusta ja lisään niitä tänne myöhemmin. Täytyy tunnustaa että tunnelma alkaa olla hiukan jännittynyt kun kisat lähenevät kovaa vauhtia mutta fiilikset ovat positiiviset. Kuten jo aiemmin mainitsin on hienoa päästä taas kisaamaan sillä viime kisoista on jo runsaasti aikaa. Jatketaan päivitystä taas ensi viikolla !!!

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kisaviikko

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » To Joulu 03, 2009 6:12 pm

Tähän väliin viikon ohjelma lyhyesti ilmaistuna, ensiviikolla raportoin sitten hiukan laajemmin kisoista. Viimeajat ovat menneet lähinnä palautuessa ja voimaa odotellessa :shock: . Ainoa treeni oli tiistaina nopeuspenkki muuten siis laiskottelua. En ole edes ehtinyt stressata liikoja kisoista koska koulu on pitänyt sen verran kiireisenä, mutta onhan tässä vielä yksi päivä jäljellä :wink: .
Huomenna lähden aamusta junalla kohti Tamperetta ja siellä heti punnitukseen klo. 11. Odotettavissa on hyvät kisat!!Runsaasti kilpailijoita ja muutenkin varmasti hyvä meininki eli kannattaa ehdottomasti tulla paikanpäälle!!Tsemppiä kaikille lauantain nostajille!!Palaamme asiaan kisojen jälkeen.....

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kisaraportti

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Joulu 07, 2009 5:06 pm

Nyt on sitten ensimmäiset voimanostokisat takana yli vuoteen...viimeksi kisasin siis 2008 GPC- EM kisoissa. Täytyy sanoa että vaikka kisat eivät todellakaan menneet nappiin, olen todella tyytyväinen että osallistuin. Erityisesti penkkikisa oli tärkeä tulevaisuutta ajatellen. Tuli taas huomattua kuinka iso ero on nostaa kisoissa kuin salilla!!Ne ovat kaksi täysin eri maailmaa joita ei edes voi verrata!!!Aloitetaan penkistä..aloitusrauta oli 95 kg ja siihen se sitten jäikin.Ensimmäinen ja toinen nosto hylättiin, mutta onneksi viimeinen nosto onnistui!!Olen siis tyytyväinen vaikka lopputulos jäikin toivottua heikommaksi. Oli todella lähellä etten jäänyt ilman tulosta ja fiilis oli hyvä kun vaikeuksien jälkeen onnistui!!Jäin 2.5 kiloa ennätyksestäni tällä kertaa, mutta jos koitetaan ajatella positiivisesti niin tekniikka on hiukan kehittynyt 8) .
Maastaveto menikin sitten suoraan sanottua ihan perseelleen. Teknikka oli hukassa, ajatukset jossain aivan muualla ja kun voimaakaan ei ollut niin lopputulos oli historiaa. Ensimmäinen nosto 125 kg hylättiin kun jostain syystä, en tiedä mistä onnistuin steppaamaan kesken noston :shock: . Toisella sama 125 kg ja viimeisellä 135 kg. En todellakaan ole ylpeä näistä saavutuksista, mutta suunta voi olla ainoastaan ylöspäin!!Kiitos Bullfarmi loistavalle huoltotiimille, homma toimi taas!!
Innostuin kilpailemisesta sen verran että homma ei missään nimessä jää tähän. Ensi sunnuntaina osallistun Bullfarmin pikkujoulupenkkareihin ravintola Huumassa Tampereella ja koitan vielä tämän vuoden puolella parantaa penkkitulostani. Ensi vuodelle mennään uusilla ohjelmilla ja entistä kovemmilla huudoilla!!!Palataan taas asiaan...

Avatar
MAPE
Aktiivi Jäsen
Viestit: 399
Liittynyt: La Syys 06, 2008 2:51 pm
Paikkakunta: TURKU
Viesti:

ViestiKirjoittaja MAPE » Ti Joulu 08, 2009 10:15 pm

Hienoa,että innostuit taas kisailemaan!! :D mulla ei oo kyllä suurta eroa salinostoista tai kisanostoista...mitä saan salilla niin kisoissa se rauta suorastaa lennähtää ylös..salilla se paino voi tulla ehkä vähän nihkeämmin ylös,mut kisoissa se rauta tulee kevyesti ylös...lepään noin vkon ennen kisoja!! sit jaksan kisoissa hyvin ku on levänny ym!! :) mä kanssa aloitan kisailemisen ensi vuonna!! :) tsemppiä sulle treeneihin ja tuleviin kisoihin!!! :)
Team Leader

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ke Joulu 09, 2009 9:38 pm

Kiitos tsempeistä!!Tarkoitin aikaisemmalla kommentilla salinostojen ja kilpailutilanteen eroa. Kilpailu on aina kilpailu ja se tuo tullessaan lisää jännitystä :D Tsemppiä sullekkin Mape ensi vuoteen!!

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

käyttäjäkokemuksia osa 1

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » La Joulu 12, 2009 7:55 pm

Mainitsin noin kuukausi sitten uudesta Activ Labin tuotteesta jonka otin käyttöön. Nyt olen kokeillut sitä hetken aikaa ja tässä pieni raportti kokemuksistani. Jatkossa aina kun kokeilen Sakelta jotain uutta ja mielenkiintoista lisäravinnetta kerron siitä käyttäjäkokemuksen. Kaikki tuotteet ovat siis saatavilla voimaharjoittelu.fi verkkokaupasta. Alla linkki tuotteeseen.

ActivLab Sterolid Comblex 1000


http://kauppa.voimaharjoittelu.fi/activ ... -2770.html


Vaikuttavat aineet:

Fenugreek uute 200mg, josta:

Steroid saponis 100mg
Diosgenin 2mg


Maca uute 200mg, josta:

β-Ecdysone 1mg


Extract of Tribulus terrestris 200mg, josta:

Steroid saponins 120mg


Ginseng uute 200mg, josta:

Ginsenosides 160mg


Phytosterolit 200mg, josta:

β-Sitosterol 95 mg
Stigmasterol 51 mg
Campesterol 49 mg
Ohjeannostus: 2 kapselia päivässäKäytän yllä olevaa tuotetta 4 viikon jaksoissa annostuksella 2 kapselia aamulla aamupalan yhteydessä ja 1 kapseli iltapalan yhteydessä. Jaksotus on siis 3 viikkoa käyttöä ja viikko taukoa.

Tuote otettiin käyttöön raskaan harjoitusjakson aikana kun valmistauduin penkin ja vedon sm-kisoihin. Huomasin palautumisen hieman tehostuneen sekä vireystason nousseen. Lisäksi huomioin tehostuneen aineenvaihdunnan. Negatiivisia vaikutuksia en ole huomioinut. Aion ottaa tuotteen uudelleen käyttöön ennen seuraavia kisoja.

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

bullfarmin pikkujoulupenkkarit

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ke Joulu 16, 2009 9:35 pm

Taas hiukan päivitystä...Sunnuntaina järjestettiin Tampereella ravintola Huumassa Bullfarmin pikkujoulupenkkarit ja oli kunnia päästä mukaan nostamaan. Kisat oli todella hyvin järjestetty ja henki paikanpäällä oli huippu. Todella hyvä porukka oli nostamassa ja yleisö hengessä mukana. Kisat menivät omalta osaltani seuraavasti:
1. 100kg hylätty
2. 100kg hyväksytty :D
3. 110 kg...ei toivoakaan....eli hylätty

Kisat menivät kokonaisuudessa ihan hyvin sillä onnistuin korottamaan penkkiennätystäni hiukan ja harjoiteltua tekniikkaa joka usein hukassa. Todella paljon on kuitenkin vielä parannettavaa ja ensivuonna saa tehdä kunnolla töitä!!!Onneksi kohta alkaa neljän viikon loma koulusta jonka ajattelin pääasiassa viettää Bullfarmilla treenien merkeissä. Hienoa kun pitkästä aikaan voi treenata pidemmän jakson voimavalmentaja Jani Ihalaisen valvonnassa!!!Luvassa siis rankkoja treenejä ja kehitys on vain itsestä kiinni!!Uutta treeniohjelmaa olisi myös tarkoitus suunnitella sekä ensivuotta tarkemmin treenien ja kilpailuiden osalta.

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

joululoma=treeniloma

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » La Joulu 26, 2009 7:10 pm

Tänä vuonna joulu meni täysin treenien merkeissä,toki söin itseni järkyttävään ähkyyn useaan otteeseen mutta se ei estänyt treenaamista. Tästä seuraavat neljä viikkoa sisältävät viisi treeniä viikossa ja yhden venyttely päivän eli lepoa jää kokonainen yksi päivä. Treeniohjelma on seuraava:
MA nopeuspenkki, olkapäät
TI selkä, epäkkäät, hauis
KE venyttely
TO nopeuskyykky ja nopeusveto sekä keskivartalo
PE penkki max, olkapää, ojentaja
LA lepo
SU kyykky ja veto max

Olen nyt jo ensimmäisellä viikolla oppinut lukemattoman määrän uusia asioita ja ei voi muuta kun ihmetellä Bullfarmin vaikutusta omiin treeneihin!!Ensi viikolla tulee paketti Sakelta ja pääsen kokeilemaan uusia varusteitani :D . Ensi vuoden kisoja on jo suunniteltu alustavasti mutta voimavalmentajani eli Jani Ihalainen tekee lopulliset päätökset niistä kuitenkin 8). Palailen asiaan tulevien viikkojen aikana. Nyt valmistautumaan henkisesti huomiseen kyykky ja vetotreeniin...

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » La Joulu 26, 2009 7:51 pm

Yksi tärkeä asia pääsi unohtumaan!!!Jonas Rantanen on ehdolla vuoden parhaaksi mies voimanostajaksi,äänestäkää!!!

http://www.powerliftingwatch.com/

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

vuosi vaihtui treenien merkeissä..

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » La Tammi 02, 2010 9:01 pm

Viime sunnuntaina pääsin pitkästä aikaan tekemään kovan kyykkytreenin. Nyt kun pääsen suorittamaan treenit Farmilla on mahdollista kyykätä monoliftistä ja näin ollen suoritus on mahdollisimman lähellä kisanostoja. Kyykkypainoissa ei ole mitään mainittavaa sillä ainoastaan kisatuloksilla on merkitystä :wink: . Treeni oli paras kyykkytreeni teknisesti pitkään aikaan ja hienoa päästä huomenna jatkamaan siitä mihin jäätiin!!!
Tällä hetkellä treenin painotus on pitkälti keskivartalon voimassa ja pidossa ja voin kertoa että tämä tuntuu pytyssä :shock: . Uusi vuosi jäi juhlimatta koska perjantaina oli penkki max päivä ja kokeilin paitaa ensimmäistä kertaa sitten kisojen. Tekniikka taas vaihteeksi hukassa 8) eli edessä runsaasti nostoja!!!Ohjelmaani ilmestyi myös sumo vedon tekniikka harjoituksia, eli pikkuhiljaa viikoittain nostamme treenipainoja jos tekniikka sen sallii tai tarkemmin sanottuna voimavalmentaja...
Tämä tarkoittaa myös sitä että venyttelyn osuus kasvaa.
Huomenna siis taas kyykkyä ja tarkoitus on kokeilla uusia Saken lähettämiä trikoita. Kokeilun alla on Frantzin canvas trikoot sekä Titanin Super Centurionit. Saa nähdä kumpi vie..trikoot vai nostaja :shock: .....MIELENKIINTOISTA.....

Jonas on muuten hienosti johdossa Powerliftingwatch.comin äänestyksessä vuoden mies voimanostajaksi!!!Jonas jos joku on todellakin paikkansa ansainnut!!!Vielä ehtii äänestämään!!

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

treenit tampereella jatkuu..

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Tammi 11, 2010 4:01 pm

Nyt starttasi viimeinen treeniviikko Tampereella ja sunnuntaina onkin tarkoitus lähteä takaisin pääkaupunkiseudulle ja kohdata taas arki. Kolme viikkoa on siis treenattu kovaa ja täytyy tunnustaa että olo on hiukan väsynyt. Ensi viikko onkin sitten kevyt viikko jolloin ohjelmassa ainoastaan venyttelyä , aerobista ja korkeintaan pari bodaus treeniä. Olen nyt testannut uusia kyykkytrikoita..ensin testattiin Titanin Super Centurionia ja ne todettiin erittäin toimiviksi :D . Eilen kokeiltiin pienten fiksauksien jälkeen Frantzin canvas pukua mikä oli erittäin tukeva ja vielä kun alle saadaan toimivat alustrikoot niin paketti on täydellinen :lol: . Varusteet tulevat kaikki tietysti Sakelta, kiitos tästä ja kiitos Antille trikoiden ompelemisesta ja muokkaamisesta!!!

Tämän vuoden kisoja on jo suunniteltu, ja nyt valmistaudutaan Kalajoen penkkikisoihin helmikuussa ja Lahden voimanostokisoihin maaliskuussa.
Tämä neljän viikon jakso Tampereella on tähän mennessä ollut kehityksen kannalta korvaamatonta ja jatkossa tulen treenaamaan Bullfarmilla niin usein kun se vaan on mahdollista!!!Nyt siis kolme viikkoa takana neljän viikon leiristä :wink: Palaan asiaan seuraavan kerran Helsingissä :( . Jonas muuten voitti vuoden mies voimanostaja tittelin!!!! :D

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kevytviikko

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ti Tammi 19, 2010 2:00 pm

Nyt ois sitten aika keventää treeniä neljän viikon kovan jakson jälkeen. Tällä viikolla ohjelmassa on pääasiassa ainoastaan venyttelyä, aerobista ja jokunen kevyt punttitreeni. Paljoa kerrottavaa ei siis tämän viikon touhuista ole. Nyt on hyvä aika toteuttaa hieman taka-alalle jäänyttä fitness intoilijaa tekemällä tällä viikolla selän ja olkapäät..Tarkoitus on siis tulevaisuudessa kilpailla body fitneksessä ja siihen tähdäten treenaan joka viikko puutteelliset ja tärkeimmät lihasryhmät koskien edellä mainittua lajia. Minulle ne ovat siis edelleen selkä ja olkapäät. Jaloille en tee erillistä punttitreeniä sillä uskon kahden kyykkytreenin viikossa riittävän. Panostus on kuitenkin vahvasti voimailun puolella sillä kisat lähenevät ja intoa sekä motivaatiota riittää :D Ensi viikolla palataan asiaan entistä vahvempana levon jälkeen :shock: .

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kovat treenit jatkuu

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Su Tammi 31, 2010 9:42 pm

Kyllä täytyy tunnustaa että kevyellä viikolla oli taas hyvä vaikutus treeneihin!!Maanantaina aloitin meuhkaamisen entistä kovempaa sillä energiaa oli ja on koko viikon ollut jopa liikaakin...Viikko startattiin taas nopeuspenkillä ja olkapää bodauksella. Tiistaina oli selkätreeni ja keskiviikkona nopeusvetoa ja keskivartaloa. Erityisesti nopeustreeneissä huomasin että tanko liikkui paremmin ja veikkaan että kevennyksellä oikeaan aikaan oli osuutta asiaan . Torstaina pidin lepopäivän ja hoidin kaikki koulurästit pois alta. Perjantaina matkustin taas yllättäen Tampereelle tekemään penkin max ja kyykky-veto max treenit Bullfarmilla. Paikalla oli mukavasti nostajia sillä samana viikonloppuna järjestettiin FPO:oon yhteistreenit. Myös Sakke oli mukana kuvioissa ja kyseisen herran tietotaito lajista on aivan mieletön joten kaikki vinkin ja neuvot tuli kuunneltua tarkasti!!
Perjantaina katsottiin aloituspainot Kalajoelle, joka on muuten lähestynyt huomaamatta, kisat ovat jo alle kahden viikon päästä!!!Lauantaina testattiin kyykyssä vuorostaan Titanin trikoita ja paketti oli todella toimiva sopivien alustrikoiden kanssa!!!Myös kolmen lajin kisat lähestyvät sillä Rocks Powerlfiting on siis 13.3...Eli treenata saa ja kovaa!!!Varaa ei ole turhaa huilia!!!
Nyt kun valmistaudun kisoihin on aika taas täydentää lisäravinne varastoja. Otan käyttööni Activ Labilta seuraavat tuotteet treenitehon lisäämiseksi: Guarana Caps, Ultra Energy sekä Beta- Alanine. Lisään tänne taas käyttäjä kokemuksia tuotteista kun olen niitä hetken aikaa testannut.
Bullfarmin sivuille www.bullfarm.fi on lisätty uusi ja erittäin mielenkiintoinen Whats up @ Bullfarm osio jossa kerrotaan treeneistä ja tapahtumista salilla. Blogiin on lisätty useita videoita ja mikäli haluatte nähdä todellista hardcore menoa niin suosittelen lämpimästi että vierailette sivuilla säännöllisesti :shock: Whats up osioon lisätään jatkossa myös allekirjoittaneen treeni kohelluksia......Huomenna jatkuu taas taival kohti Kalajokea sekä Lahtea....näin aluksi..... :D 8)

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

vdeomateriaalia

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Helmi 01, 2010 5:01 pm

Tässä hiukan videomateriaalia viikonlopun kyykky treenistä...katsokaa ja viihtykää.... :shock:


http://www.bullfarm.fi/blog/


Palaa sivulle “Fitness”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija