Mentaaliharjoittelu voimailu/kamppailulajeissa

Yleistä höpinää.

Valvojat: Tatu Karhu, Pekka Raiha, Ylläpito

RRKalle
Aktiivi Jäsen
Viestit: 1230
Liittynyt: Ti Joulu 27, 2005 3:10 pm

Mentaaliharjoittelu voimailu/kamppailulajeissa

ViestiKirjoittaja RRKalle » Pe Helmi 24, 2017 7:09 pm

Terve!

Kartoitan tassa vahan mielenkiintoa kyseiseen asiaan, eli rajahtavyyslajien mentaalipuoleen. Olen itse lahiaikoina harjoitellut mentaalipuolta lahinna koska vaimo siihen innostanut. Emma on siis terapeutti, psykologi, neuropsykologian maisteri ja kaikkien aikojen ansioitunein penkkipunnertaja briteista, nuppipuolella niin EM-nyrkkeilijoita, UFC-mestareita kuin huippuvoimamiehia ja voimanostajia valmentanut ja ihan trademarkit hakenut omille kursseilleen. Hyvaa oppia ollut ja on auttanut itseani!

Siksi haluaisinkin tietaa kuinka yleista tallainen mentaaliharjoittelu on ja onko moisen oppimiselle kiinnostusta Suomessa?

Tass linkki vahan vanhentuneeseen sivustoon mika on voima- ja kamppaliulajien mentaaliharjoitteluun erikoistunut ja toinen linkki tuoreemmalle sivulle missa kursseja jne mita jenkeissa pitaa. Josko koettaisi suomeenkin myyda jossain valissa. Kiinnostaa myos tietaa millaisia metodeja porukalla kaytossa?

Iron Psyche, hyvia artikkeleita: http://www.ironpsyche.com/

Nykyiset tureemmat sivut: http://www.emmajamesnlp.co.uk/
5 kiloa vuoteen puhdasta lihasta vaatii jo aikamoiset "Igorin napit". Kyllä sellaista rasvantäytteistä pehmeää lihasmassaa saa, mutta silloin ei puhuta enään alta 10 rasvaprosentin heeboista vaan sellaisista proteiinimössölihaksista.
-Murobs, Sulevi Pallopää

Ekomies
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2018 9:03 am
Viesti:

Re: Mentaaliharjoittelu voimailu/kamppailulajeissa

ViestiKirjoittaja Ekomies » Pe Joulu 28, 2018 3:51 pm

Onkohan NLP:tä kuinka paljon tutkittu mentaaliharjoittelun osalta, noin niinkuin tieteellisesti? Käsittääkseni terapiamuotona NLP:n käyttämisestä ei ole selkeää näyttöä toimivuudesta.


Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa