Satu Kalmi

Valvojat: Tatu Karhu, Pekka Raiha, Ylläpito

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ke Helmi 03, 2010 10:37 pm

kyllähän fitness kilpailijankin kyykätä pitää.... :wink:

Avatar
Sakari Selkäinaho
Aktiivi Jäsen
Viestit: 1205
Liittynyt: La Marras 01, 2003 7:58 pm

ViestiKirjoittaja Sakari Selkäinaho » To Helmi 04, 2010 9:28 am

Welcome to the fitness world ...

Tatu Karhu
YLLÄPITO
YLLÄPITO
Viestit: 7116
Liittynyt: Ti Huhti 06, 2004 12:10 pm
Paikkakunta: Naantali

ViestiKirjoittaja Tatu Karhu » To Helmi 04, 2010 10:10 am

Lisää monipuolisuutta treenilogeihin hienoa!! Teretulemast!!!
Vanha voimailee sisulla ja sydämmellä.

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

lyhyt päivitys

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ti Helmi 09, 2010 10:47 am

Nonniin....tähän väliin hiukan lyhyempää informaatiota...Viime viikko sujui treenien kannalta kohtuullisen hyvin, ei mitään erikoista paitsi että kokeilin ekaa kertaa kunnolla sumo vetoa ja kokemus oli erittäin positiivinen!!!Voi olla että jopa voimavalmentaja saattaa olla samaa mieltä ja jatkamme maastavedon harjoittelua edellä mainitussa muodossa. Onnistuin saamaan flunssan jostain juuri sopivasti kisaviikolle, mutta ei hätää!!!Vielä on aikaa lauantaihin ja toivon mukaan ehdin parantua!!!Lauantaina olisi siis tosiaan Kalajoella penkkikisat ja Bullfarmilta on taas kerran hyvä porukka lähdössä matkaan mukaan!!Lauantain jälkeen ohjelmassa taas kyykkyä Tampereella, Bullfarmilla tietysti!!Laajempaa päivitystä luvassa siis ensiviikolla kisaraportin muodossa!!!Siihen asti kiitos ja kuulemiin!!!

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

flunssaa...

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ti Helmi 16, 2010 4:00 pm

Taas hiukan lyhyempää päivitystä...nyt kävi niin huono tuuri että viime viikolla flunssa vei voiton ja jouduin jättämään lauantain penkkikisat väliin :( . Harmitti aika lailla , mutta näitä sattuu. Nyt siis katse kohta Lahtea ja tällä viikolla olisi tarkoitus taas aloittaa kovat treenit!!!Enempää kerrottavaa ei tällä hetkellä, sillä koko viime viikko meni sairastellessa..mutta palataan pian asiaan :) .

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

back to business!!!

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ke Helmi 24, 2010 12:42 pm

Lyhyehkön hiljaiselon jälkeen on taas aika avautua. Olin siis flunssassa viikon mikä haittoi hetkellisesti menoa, mutta viime viikolla pääsin taas aloittamaan treenit. Keskiviikkona yhdistettiin poikkeuksellisesti kyykyn, vedon ja penkin nopeustreenit, torstaina oli selkätreeni ja perjantaina lepo. Lauantaina matkustin Tampereelle Farmille ja vuorossa oli penkin max treeni. Positiivista oli se, että penkki meni kerrankin kohtuullisen hyvin ja tuntui jopa siltä että tekniikka alkaisi löytyä...mutta ei vielä tuuletetä, vaan vasta kisojen jälkeen ... :shock: Oli kuitenkin hyvä treeni, ja se tuli tarpeeseen koska jouduin skippaamaan penkkikisat.

Sunnuntaina oli Farmilla kyykyn ja vedon max treeni. Kyykkäsin ekan kerran käyttäen kuminauhoja lisävastuksena. Oli aika mielenkiintoinen kokemus ja välillä rauta vei nostajaa oltiin naama edellä lattiassa :shock: Oli todella hyvä ja opettavainen treeni tämäkin!!!

Jotta ei menisi liian hyvin, viikonlopun kahden erittäin onnistuneen treenin jälkeen alkoi su yönä kiertää mahassa ja vietinkin maanantain ja tiistain mukavasti vatsataudissa. :( Tänään olo jo parempi, eli treenit jatkuvat taas!!!Tällä viikolla olisi tarkoitus mm. ottaa aloituspainot Lahteen.

Tässä hiukan videomateriaalia sunnuntain kyykkytreenistä, tämä löytyy myös Bullfarmin Whats Up:ista :


http://www.youtube.com/watch?v=lc6ZeiTg ... r_embedded


Lauantain penkkitreenistä videota myöhemmin..homma jatkuu!!!Palataan!!!

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

penkkivideo

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » To Helmi 25, 2010 1:50 pm

Tässä video lauantain penkkitreenistä:



http://www.youtube.com/watch?v=zqTay8zI ... re=channel

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kisaviikko

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » To Maalis 11, 2010 10:28 am

Kisat lähenee ja jännitys tiivistyy....Lauantaina siis ohjelmassa Rocks powerlifting Lahdessa!!!Tämä viikko on mennyt pääosin lepäillessä, ainoat treenit ovat olleet ma nopeuspenkki ja ke yläselkä. Huomenna puntari Lahdessa ja sen jälkeen perjantai meneekin tankkaillessa ja itseni tuntien pientä hermoilua voi olla myös luvassa :shock: . Fiilikset ovat kuitenkin pääosin hyvät, vaikka matkan varrella olikin pientä sairastelua. Hienoa osallistua kolmen lajin kisaan pitkästä aikaan ja mikä parasta, kisoissa mukana loistava porukka!!!!Tsemppiä kaikille osallistujille ja lauantaina nähdään :D

Ensi kerralla luvassa enemmän asiaa, kun kisojen jälkeen on toivottavasti jotain kerrottavaakin.. 8)

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

raporttia...

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Su Maalis 14, 2010 7:00 pm

Nyt ois sitten Rocks powerlifting takanapäin...
Kisat eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan ja pääsin kokemaan ensimmäisen kerran miltä tuntuu jäädä ilman tulosta..
Olen tiennyt että jossain vaiheessa näin saattaa käydä ja että siitä on vaan jatkettava eteenpäin ilman turhia murehtimatta ja selittelemättä. Kisa opetti minulle kuitenkin todella paljon ja oli hienoa olla mukana!!
Vaikka jäinkin ilman tulosta kyykyn osalta, päätin tai siis voimavalmentajani päätti että kisa käydään kuitenkin loppuun saakka. Penkistä nostin oman ennätykseni 125 kg mikä hieman nosti fiilistä ja vedon osalta en saavuttanut sitä mitä lähdin hakemaan, mutta ensi kerralla sitten!!

Se on siis mennyttä ja nyt kohti uusia haasteita!!

Onnittelut menestyksestä kärkikolmikolle, jälleen kerran uskomattoman kovia suorituksia ja tietysti jokaiselle Bullfarmilaiselle!!!


Kiitos vielä kaikille projektissa mukana olleille, erityisesti voimavalmentaja Jani Ihalaiselle, Jari Mentulalle, Sakari Selkäinaholle ja koko Bullfarmin porukalle!!Lisäksi kiitos Antti Kousalle joka järjesti loistavat kisat ja kaikki puitteet olivat viimeisen päälle!!!

Nyt hetki ihmetellään ( pari päivää ) , ja kohta huuto jatkuu entistä kovempana uusin suunnitelmin....mutta niistä myöhemmin!!!

Anna
Aktiivi Jäsen
Viestit: 561
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 9:51 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: raporttia...

ViestiKirjoittaja Anna » La Huhti 03, 2010 12:58 pm

Satu Kalmi kirjoitti:Nyt hetki ihmetellään ( pari päivää ) , ja kohta huuto jatkuu entistä kovempana uusin suunnitelmin....mutta niistä myöhemmin!!!


Olisko pari päivää vähitellen jo kulunut...? ;)

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

back 2 business...

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ti Huhti 06, 2010 8:53 am

Pari päivää taisi sitten venähtää pienimuotoiseksi luovaksi tauoksi :shock: No...joskus tekee hyvää olla hetki ja ihmetellä....Elossa ollaan kuitenkin ja treenailtukin on, mutta mitään mainitsemisen arvoista ei ole hetkeen tapahtunut. Paitsi tietysti oli mukava olla katsomassa sunnuntaina Kauhajoella penkki ja vetokisoja :D Onneksi olkoon kaikille Bullfarmilaisille hyvistä tuloksista, jälleen kerran :) ja kiitos kisajärjestäjille hyvin hoidetusta tapahtumasta.
Vaikka onkin ollut hiljaista hetken aikaa, niin se ei siis tarkoita sitä etteikö suunnitelmia ja juonia oltaisi tehty tulevaisuutta varten. Voimavalmentajani on taas suunnitellut minulle uuden loistavan ja järkyttävän rankan treeniohjelman, jota alan noudattamaan heti. Valmistautuminen kesäkuun Sm-kisoihin siis alkakoon!!Edessä on taas mielenkiintoisia hetkiä 8) .
Treenijako pysyy suunnilleen samana toukokuun loppuun kuin aikaisemmin eli:
ma nop pp
ti selkä
ke venyttely
to nop. jk ja nop veto
pe penkki max
la lepo
su jk ja veto max
Kesäkuussa meno muuttuu sen verran että siirryn kokonaan Bullfarmille treenaamaan, joten treenijakoa muutetaan hiukan. Kovat kyykky,veto ja penkkitreenit siirtyvät viikolle. Mutta siitä lisää myöhemmin.
Palataan asiaan taas kohtapuolin......

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

treeniä.....ja flunssaa

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ke Huhti 21, 2010 9:03 pm

Taas on hetki vierähtänyt viime päivityksestä...olin viime viikon lähes kokonaan flunssassa joten ei ole hirveästi mainitsemista treeneissä. Tuntuu siltä että kaikki mahdolliset liikkeellä olevat pöpöt vainoaa...mutta nyt kun kaikki on sairastettu niin enään en voi tulla kipeäksi!!!Se on päätetty!!!
Viime lauantai meni kokonaan Helsingin Kulttuuritalolla, ensin Bullfarmin King Of The Bench jossa olin hääräämässä mukana..ja loppupäivä meni Bullfarmin osastolla ja välillä kävin myös seuraamassa body fitness kisoja. Eli kiireinen mutta mukava päivä.
Tällä viikolla olen päässyt taas kunnolla treenaamaan ja homma alkaa edetä!!!Viikonloppuna pääsen pitkästä aikaan Bullfarmille treenaamaan ja voimavalmentajan tarkkailevan silmän alle. Tämän viikon jälkeen on SM-kisoihin aikaa seitsemän viikkoa joten treeni ja huuto on kovempaa kuin koskaan!!!Mikäli tämä on mahdollista..

Nyt niitä lupaamiani käyttäjäkokemuksia...tällä kertaa vuorossa Beta-Alaniini...

AktivLab Beta-alaniini


Vaikuttavat aineet:
• Beta-alaniini 1000mg / kapseli


Ohjeannostus: 4 kapselia ennen treeniä


Käyttäjäkokemus:

Käytin Beta-alaniinia treeniboosterina usean viikon ajan. Tuote oli siis käytössä vain treenipäivinä.
Aloitin varovasti kahdesta kapselista ja myöhemmin nostin määrän neljään kapseliin. Parhaan hyödyn ja tunteen sain kolmella kapselilla noin 45 min ennen treeniä otettuna.

Eniten vaikutus oli havaittavissa apuliikkeissä joissa toisto määrät ovat luonnollisesti suuremmat. Lihas kesti huomattavasti enemmän ennenkuin väsymys tuli. Raskaimpiin treeneihin yhdistin Aktiv Labin Ultra Energyn ja Guarana capsin. Niistä lisää myöhemmin. Yhdessä tuotteet toimivat todella hyvin.

Tätä tuotetta voi suositella kaikille jotka haluavat tehostaa treeniään. Negatiivisen seikkana huomioin ainoastaan ihon ”nipistelyn” joka sekin menee nopeasti ohitse.

http://kauppa.voimaharjoittelu.fi/activ ... -2772.html

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

videota treeneistä

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Touko 03, 2010 1:32 pm

Tässä linkki 25.4 kyykkytreenistä otettuun videoon:

http://www.youtube.com/watch?v=c3n2-Okl ... r_embedded

Iso kiitos Antille briefsien muokkauksesta,uskomattoman hyvää työtä!!Nyt kelpaa kyykätä :wink:

Lisää sekä omia että muiden Farmilaisten treenivideoita ilmestyy säännöllisesti Bullfarmin sivuille, Whats up@Bullfarm osioon. Suosittelen että käytte katsomassa:

http://www.bullfarm.fi/blog/

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

kiirettä pitää...

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Pe Touko 14, 2010 9:55 pm

Viimeaikoina on ollut aika kiireistä koulun suhteen, mutta onneksi helpottaa pian!!!Enään ensi viikko jäljellä ja sitten alkaa kesäloma :D .
Vaihdan maisemaa Tampereelle heti loman alussa ja täytyy tunnustaa että päälimmäisenä syynä tähän on se että haluan treenata Bullfarmilla mahdollisimman usein!!!Siellä treenataan missä on paras treenata ja kehittyä!! :wink:
Nyt sitten pääasiaan eli treeneihin..Olen noudattanut voimavalmentajani laatimaa ohjelmaa tunnollisesti ja treenijako on ollut viime viikkoina sama kuin aina ennenkin eli maksimi treenit viikonloppuisin ja viikolla nopeustreenit. Kaikki on mennyt aika lailla suunnitelmien mukaan...tänään oli Farmilla penkki rb max paidalla. Huuto oli taas melkoista.. 8) Linkitän videon treenistä myöhemmin tänne blogiin... :shock:
Sunnuntaina olisi vuorossa taas kyykkyä täydellä varustuksella...siihen on hyvä päättää tämä viikko. Polvee sivulle vaan....

Ensi viikonloppuna, eli la 22.5 on Bullfarm Outletissa runsaasti tarjouksia ja paikalla Bull Mentula ym. muut Farmilaiset kokopäivän vastailemassa kaikenlaisiin kysymyksiin treeniin sekä ravintoon liittyvissä asioissa klo. 12-16.
Lisäksi samana päivänä järjestetään Bullfarmilla penkkipunnerruksen teemapäivä :

http://kauppa.voimaharjoittelu.fi/penkk ... -2969.html

Vaikka ilmoittautuminen on päättynyt, niin vielä mahtuu mukaan. Kaikki kykenevät ehdottomasti paikalle!!!!!!!!

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

squat

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » To Touko 27, 2010 9:43 am

Videomateriaalia kyykkytreenistä Bullfarmilla 16.5 :

http://www.bullfarm.fi/blog/archives/721

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

FPO SM- kisat 2010

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Su Kesä 13, 2010 11:29 am

Kisaraporttia lyhyesti:

kyykky:

1. 200 ( briefseillä ) ( SE )
2. 230 ( SE )
3. 245 ( SE )

penkki:

1. 60 ( ilman paitaa )
2. 125 no lift
3. 125

veto:

1. 140
2. 155
3. 162,5

YT: 532,5 ( SE )

Kisat meni todella hyvin ja kun alla oli Lahden bomb out niin fiilis on todella korkealla. Tästä on hyvä jatkaa kohti GPC EM- kisoja, jotka järjestetään Irlannissa heti juhannuksen jälkeen.

Iso kiitos lopuksi vielä uskomattomalle tukijoukolle, jota ilman ei tulisi yhtään mitään koko touhusta :D , eli kiitos: voimavalmentajalleni Jani Ihalaiselle, Bull Mentulalle, Sakelle sekä Virpille, Bullfarmin pojille ja Fastille.

Homma jatkuu..................

Rami-64
Vanha miäs Turust!
Viestit: 4679
Liittynyt: Ke Maalis 29, 2006 10:36 pm
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Rami-64 » Su Kesä 13, 2010 12:35 pm

Onnittelut SE:istä.  :thumbup:
Kyykyt oli todella upeita :rock:

Avatar
Janne.H
YLLÄPITO
YLLÄPITO
Viestit: 2631
Liittynyt: To Kesä 05, 2003 10:02 am
Paikkakunta: Forssa

ViestiKirjoittaja Janne.H » Su Kesä 13, 2010 8:04 pm

Tässä vielä Satun nostoja:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=aPcsrnjtoFU[/youtube]
"You get out what you put in "
Ryan Kennelly

Avatar
Satu Kalmi
Viestit: 32
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:39 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Satu Kalmi » Ma Kesä 14, 2010 11:30 am

Kiitos onnitteluista ja todella hieno homma Janne kun lisäsit videon tänne :D Kiitos paljon!!!!

Avatar
Janne.H
YLLÄPITO
YLLÄPITO
Viestit: 2631
Liittynyt: To Kesä 05, 2003 10:02 am
Paikkakunta: Forssa

ViestiKirjoittaja Janne.H » Ma Kesä 14, 2010 6:43 pm

Satu Kalmi kirjoitti:Kiitos onnitteluista ja todella hieno homma Janne kun lisäsit videon tänne :D Kiitos paljon!!!!


Olos hyvä, Tsemiä treeneihin !
"You get out what you put in "

Ryan Kennelly


Palaa sivulle “Fitness”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa